Vejr & Temperatur
Alanya27°C
Side27°C

Rejser til Tyrkiet

Hold ferie i skønne Tyrkiet og nyd sol, hav, spændende udflugter og den gode mad.


Hold sommerferie i Tyrkiet med Atlantis Rejser

Tyrkiets smukke Middelhavskyst er med rette kendt som et af de mest populære rejsemål i dag. Her findes de dejligste, børnevenlige sandstrande, gode hoteller, et skønt og verdenskendt køkken, fantastisk klima og ikke mindst et utal af spændende seværdigheder.

 

Langs med kysten ligger små landsbyer, turkisblå laguner, oldgamle ruiner og store turistbyer. Her er ubeboede øer, sunkne ruinbyer, dramatiske bjerge og lange, hvide sandstrande. Vi har valgt de smukke byer Side, Belek og Alanya som rejsemål, for her er der både mulighed for afslappende ferie i strandkanten og ferie med oplevelser i særklasse. Flyvetid fra København til Antalya er ca. 3½ time.

 

Se de mange spændende oplevelser, som Tyrkiet byder på.

 

Gamle grækere, romere og andet godtfolk

Tyrkiets historie strækker sig tusinder af år tilbage. Længe før grækerne og romerne anlagde deres byer med bade, teatre og store pladser havde hittitterne og andre oldtidsfolkeslag haft deres storhedstid i landet. Senere blev Istanbul en af verdens mægtigste byer, og også i moderne tid fascinerer Tyrkiets historie.

 

Fantastiske udflugter

Vi har udvalgt nogle af de mest spændende og sjove udflugter, som alle ligger i behagelige afstand fra Side, Alanya og Belek. Udover hyggelige byture med shopping i Side eller Alanya, kan du også se de verdensberømte kalkstensterrasser i Pamukkale og de fantastisk velbevarede oldtidsruiner i Perge. For dem, der gerne vil have lidt mere fart på, tilbyder vi rafting i Köprülü Canyon, men vi har også afslappende bådture og besøg på markeder.

 

Middelhavets bedste køkken

Det tyrkiske køkken er grundlaget for madtraditionerne i langt de fleste Middelhavslande, og det er ikke uden grund, at det tyrkiske køkken har ry for at være et af verdens allerbedste. Friske råvarer, tid og omhu præger det ægte, tyrkiske køkken, der er andet og mere end durumruller og kebab. Husk at prøve mezze (små forretter), de lækreste gözleme med og uden fyld (fladbrød), pide (tyrkisk pizza), lokum (meget sød, tyrkisk konfekt) og baklava.

 

Bemærk venligst, at engelsk ikke er et andetsprog i Tyrkiet, og at det til tider kan være vanskeligt at gøre sig forstået på engelsk blandt de lokale.  

 

Bemærk! De tyrkiske myndigheder kræver, at alle der rejser ind i landet, har en blank side i deres pas til ind-og udrejsestempel. Hvis der ikke er en blank side i passet, kan man nægtes indrejse til Tyrkiet.

Tyrkiets Bedste
Crystal Palace Luxury Resort & Spa
Nyt og lækkert 1. klasses hotel direkte på stranden med All...

Gloria Serenity
Helt nyt og utrolig flot hotel med faciliteterne helt i top. Vælg...

White Gold Hotel & Spa
Nybygget skønt resort tæt på stranden og med All Inclusive